Skrobia kukurydziana
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Świetne do robienia ciasta bezglutenowego. Bardzo dobra cena
Genial para hacer masas sin gluten. El precio muy bueno
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam go do robienia chleba bezglutenowego. Bardzo dobrze
Lo uso para hacer pan sin gluten. Buenisimo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Skrobia kukurydziana opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Skrobia kukurydziana Salutef jest częścią bezglutenowej linii marki, która jest korzystna dla zdrowia i dobrego samopoczucia ludzi, zachowując wartości tradycyjnego rolnictwa i przemysłu
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do formowania ciasta na chleb, ciasta, zupy. Może być stosowany w celu dopasowania do konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Spożywać po otwarciu
Składniki
Skrobia kukurydziana (pochodzenie: UE).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna360 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe90 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka0.3 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.