pełnoziarnista mąka kukurydziana
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
Opis
Integral Corn Flour firmy Int Salim to mąka wytwarzana z jednego z najbardziej kompletnych zbóż i zawierająca więcej składników odżywczych, czyli kukurydzy, która nie zawiera glutenu, ale jest stosowana w różnych tradycyjnych wypiekach cukierniczych.
Sposób przyjmowania
Zalecany do stosowania przy przygotowywaniu chleba, ciastek, ciast i innych wyrobów cukierniczych i/lub piekarniczych. Również w panierkach lub przy przygotowywaniu ulubionych potraw.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, soi, sezamu i zbóż zawierających gluten.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu
Składniki
Mąka kukurydziana pełnoziarnista.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna363 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.62 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe44 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy3.4 g
-
Białka6.3 g
-
Sól1.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.