Maizena
Ekologiczna skrobia kukurydziana z mąki kukurydzianej
7,68 zł Msrp Price 10,43 zł
Już wkrótce w ofercie
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Ekologiczna skrobia kukurydziana z mąki kukurydzianej

200 g
-26%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Maizena Bio mąka kukurydziana firmy Maizena.
Zobacz opis
7,68 zł Msrp Price 10,43 zł
Już wkrótce w ofercie
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Maizena Bio mąka kukurydziana firmy Maizena.

Sposób przyjmowania

Skrobia kukurydziana ma wiele zastosowań i może być przydatna do przygotowywania bardziej kremowych sosów, lżejszych ciast, bardziej chrupiących ciast lub jako substytut mąki w różnych przepisach.

Polecane przepisy:

Burgery Wegetariańskie

Składniki:
30 g skrobi kukurydzianej
300 g ugotowanej ciecierzycy
15 g oleju (oliwkowy, słonecznikowy lub sezamowy)
10 g Kolendry lub posiekanej natki pietruszki
5 g mielonego czosnku
15 g posiekanej cebuli
5 g Drożdże piekarskie Skrobia kukurydziana
45 g zimnej wody

Przygotowanie:
Zmiel 200 g w blenderze. ciecierzycy z wodą, olejem i skrobią kukurydzianą.
Resztę ciecierzycy rozdrobnij widelcem.
Wszystkie składniki wymieszać w misce i odstawić na 5 minut.
Za pomocą łyżki formuj kotlety na patelni i smaż z obu stron.

ciasto orzechowe

Składniki:
500 g skrobi kukurydzianej
250 g brązowego cukru
15 g Drożdże cukiernicze Skrobia kukurydziana
5 g mielonego cynamonu
125 g Orzechów Włoskich
125 g rodzynek
2 jajka
150 g oleju słonecznikowego
125 g Jogurt naturalny
150 g pełnego mleka

Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Formę posmaruj masłem i mąką.
Wymieszaj suche składniki w dużej misce. Na koniec dodać orzechy i ponownie wymieszać.
W osobnym pojemniku wymieszaj jajka, olej, mleko i jogurt.
Połączyć z resztą składników.
Piec 35-40 minut i pozostawić do ostygnięcia.

Środki ostrożności

Alergeny: Może zawierać jaja i orzechy.

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.

Składniki

Skrobia kukurydziana*.

*Z upraw ekologicznych.

Certyfikat

FR-BIO-01 Rolnictwo UE/spoza UE
SKU: LP-0199140
JRWF2YJ0

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    355 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    0.5 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.1 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    87 g
  • Cukry
    0.5 g
  • Błonnik pokarmowy
    0.5 g
  • Białka
    0.5 g
  • Sól
    0.2 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.