Ekologiczna mąka chleba świętojańskiego
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
BPA FREE Produkt wolny od BPA, nie zawiera BPA - Bisfenolu A.
Opis
Eko mąka z chleba świętojańskiego pochodzi z owoców drzewa karobowego, z rodziny roślin strączkowych i jest uprawiana w basenie Morza Śródziemnego.
Wskazanie
Ten produkt jest używany jako słodzik i substytut czekolady. Źródło witaminy B6 i żelaza.
Wysoka zawartość błonnika, ryboflawiny (B2), wapnia i potasu.
Sposób przyjmowania
Polecany do gotowania, pieczenia, dodawania do musli, wypieków, sosów, kremów i smoothie. Idealny do przyrządzania deserów jako zamiennik czekolady.
Składniki
Mąka karobowa*.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-020-CV
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna286 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.48 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.12 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe44 g
-
Cukry30 g
-
Błonnik pokarmowy43.8 g
-
Białka4.61 g
-
Sól0.035 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.