Bio mąka z chleba świętojańskiego (bezglutenowa)
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Idealny jako zamiennik kakao. Alkaliczny i bardzo wszechstronny.
Ideal como sustituto del cacao. Alcalina y muy versátil.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Idealny do słodzenia lub jako zamiennik kakao
Ideal para endulzar o como sustituto del cacao
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam go jako zamiennika kakao i uwielbiam jego smak.Jest przepyszny!!!
Lo uso como sustituto del cacao y me encanta su sabor.Está delicioso!!!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Idealny do ciastek, owsianki i ciastek.
Ideal para bizcochos, gachas y galletas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bio mąka z chleba świętojańskiego (bezglutenowa) opinii
Based in 14 reviews
-
5 stars12
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ekologiczna mąka z chleba świętojańskiego była używana od czasów starożytnych ze względu na swoje wspaniałe wartości odżywcze. Dostarcza białka, witamin, minerałów i naturalnych cukrów, a także błonnika.
Wskazanie
Mąka z chleba świętojańskiego ma słodki smak, podobny do kakao, ale w przeciwieństwie do kakao słodycz jest naturalna, a jej walory odżywcze większe, dlatego zastępuje kakao w proszku, ponieważ łatwo rozpuszcza się w płynach lub jako zagęstnik. kremów do smarowania i bardzo często w cukiernictwie robi się ciastka, lody, ciasta, sosy itp. Idealny jako zamiennik kakao w Twoich przepisach.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wypróbowanie ulubionych przepisów na ciasta.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany w zakładzie zajmującym się przetwórstwem orzechów drzewnych i soi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu odizolowanym od podłoża.
Składniki
Mąka karobowa* (100%).
(*) Składnik z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-024-MU
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna459 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe88.9 g
-
Cukry49.1 g
-
Błonnik pokarmowy39.8 g
-
Białka4.6 g
-
Sól0.09 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.