Ekologiczna bezglutenowa skrobia z tapioki
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Świetne do mojej zdrowej bezglutenowej pizzy
Genial para mis pizzas sanas sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczna bezglutenowa skrobia z tapioki opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Skrobia z tapioki otrzymywana z produktu organicznego w procesie rozdrabniania, mycia i suszenia korzenia. Produkt organiczny nierafinowany, nienapromieniany. Kolor złamanej bieli.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować i spożywać według uznania konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła.
Składniki
Tapioka*.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna358 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.02 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.01 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe88.7 g
-
Cukry3.35 g
-
Błonnik pokarmowy0.9 g
-
Białka0.19 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.