Spirulina tagliatelle
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Spirulina tagliatelle Priméal jest wytwarzana we Francji w naszych warsztatach tradycyjną metodą walcowania, a następnie suszona w niskiej temperaturze. Są wyłącznie kolorowe i pachnące spiruliną. Nadają Twoim talerzom gustowny i kolorowy akcent.
Wskazanie
Priméal jest wiodącą ekologiczną marką suchych produktów spożywczych sprzedawanych w sklepach ekologicznych, która oferuje szeroką gamę pikantnych i słodkich produktów spożywczych. Wykorzystuje składniki z francuskich terroirów, jednocześnie zapewniając lokalną produkcję i pakowanie, w Ardèche, co jest gwarancją francuskiej jakości naszego know-how.
Sposób przyjmowania
Tagliatelle zaleca się wrzucić do dużej ilości wrzącej osolonej wody. Gotowanie „al dente” 8 minut i delikatne 10 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości jaj i innych śladów alergenów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
Składniki
Spirulina (2%), kasza manna z pszenicy durum Superior.
Certyfikat
FR BIO 01Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna341 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe70.4 g
-
Białka12.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.