Spaguetti z Bio Quinoa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wynik spotkania najlepszych włoskich i rodowych tradycji kulinarnych Andów, ten makaron łączy w sobie pszenicę durum cennych ekologicznych odmian z komosą ryżową, zbożem o doskonałych właściwościach odżywczych, ponieważ jest bogaty w szlachetne białka i błonnik.
Wskazanie
Powolne suszenie trwa do 20 godzin i gwarantuje odporność na gotowanie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować 1 litr wody z łyżeczką (10 g) soli morskiej na każde 100 g makaronu. Gotuj od 6 do 9 minut. Odcedzić i doprawić do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w świeżym i suchym miejscu.
Składniki
Kasza manna z pszenicy durum * Mąka z komosy ryżowej * (Chenopodium quinoa) (20%).
(*) Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna354 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe70 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy3 g
-
Białka12 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.