Satay Makaron Ryżowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Makaron Ryżowy Itu Satay. Makaron instant inspirowany restauracją z wegańskim bulionem miso o smaku satay (pasta, nie proszek), ręcznie robiony w Japonii. Dobre rozwiązanie dla miłośników dobrego jedzenia, szukających lekkiego i wygodnego lunchu lub przekąski.
Sposób przyjmowania
- Wyjmij saszetkę z bulionem z kubka i polej nią makaron.
- Dodaj wrzącą wodę do linii napełniania.
- Mieszaj i odczekaj 5 minut.
- Aby uzyskać bardziej intensywny smak, odstaw na kolejne 5 minut.
Środki ostrożności
Alergeny: soja, sezam. Może zawierać śladowe ilości selera i musztardy.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Makaron ryżowy (62%) (ryż, modyfikowana skrobia z tapioki, cukier, sól, stabilizator: guma guar), pasta bulionowa (36%) (pasta sojowa [woda, ziarna soi, ryż, sól], pasta sezamowa, sos sojowy tamari [woda, soja, sól, alkohol], woda, cukier, olej sezamowy, alkohol, ekstrakt drożdżowy w proszku, sól, czosnek w proszku, papryka w proszku, cebula w proszku, kolendra, chilli, imbir w proszku), papryka czerwona, por.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna73 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe14 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy0.7 g
-
Białka1.7 g
-
Sól0.77 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.