Saracenum bezglutenowy makaron mezze maniche
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bezglutenowy makaron Saracenum mezze maniche marki Sapore di Sole to smaczny i kuszący makaron bezglutenowy, który zawiera wszystkie cenne właściwości kiełków gryki w połączeniu z mąką kukurydzianą. Zdrowy produkt o delikatnym smaku.
Wskazanie
Fantastyczne źródło błonnika i idealne do każdego przepisu. Dzięki formie z brązu i powolnemu schnięciu powierzchnia jest szorstka i porowata, aby lepiej zachować przyprawy. Idealna opcja dla osób przestrzegających określonej diety.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować w dużej ilości osolonej wody przez 7/8 minut i wymieszać drewnianą łyżką.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi i łubinu.
Warunki przechowywania
Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty, w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
Mąka gryczana* (29%), Mąka kukurydziana biała* (28%), Mąka kukurydziana żółta* (28%), Mąka ryżowa brązowa* (10%), Kiełki gryczane* (5%). *Składniki z upraw biologicznych.
Certyfikat
IT-BIO-014
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.