Penne z organiczną komosą ryżową
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bezglutenowy makaron penne o wspaniałym smaku komosy ryżowej w zaledwie 8 minut
Sposób przyjmowania
Zaleca się włożyć do dużej ilości wrzącej osolonej wody, gotować około 8 minut (7 minut przy gotowaniu „al dente”). Do spożycia na gorąco ze skropioną oliwą z oliwek, kawałkiem masła lub sosem do wyboru. Aby lepiej się trzymać, nie ruszaj się.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, łubinu, gorczycy
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, chronić przed światłem.
Składniki
Mąka Kukurydziana*, Mąka Quinoa* (20%).
* Składnik rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna374 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe76.9 g
-
Cukry14.8 g
-
Błonnik pokarmowy3.5 g
-
Białka7.5 g
-
Sól0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.