Organiczny bezglutenowy makaron penne konjac
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Plant based Plant based (lub dieta roślinna) oparta na spożywaniu produktów pochodzenia roślinnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczny bezglutenowy makaron Penne Konjac od Slendier. Doskonała niskowęglowodanowa, bezglutenowa alternatywa dla makaronu, którą możesz wykorzystać we wszystkich swoich ulubionych potrawach. Niezależnie od tego, czy masz ochotę na klasyczny sos pomidorowy, czy pożywny sos mięsny, Slendier Penne przeniesie Twój przepis na wyższy poziom. Wszystko to za niecałe 11 kalorii i mniej niż 1 gram węglowodanów.
Sposób przyjmowania
Odcedź płyn, dokładnie opłucz wodą, gotuj w gorącej wodzie przez około 1 minutę, odcedź i dodaj do sosów do makaronów, frytek, zup lub sałatek.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Nie zamrażać produktu.
Składniki
Woda, mąka konjac* (Amorphophallus Konjac) (5%).
*Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
CN-BIO-140 Rolnictwo POZA UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna8 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy4 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.