Organiczne spirale czerwonej soczewicy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Makaron z soczewicy, o wiele zdrowszy i świetny sposób na zjedzenie tej rośliny strączkowej dla tych, którzy nie lubią jej w tradycyjny sposób.
Pasta hecha de lentejas, mucho más sana y una gran manera de comer esta legumbre para los que no les gusta en el modo tradicional.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczne spirale czerwonej soczewicy opinii
Based in 27 reviews
-
5 stars19
-
4 stars7
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Biogra's Red Lentil Spirals to ekologiczna pasta spożywcza wykonana ze 100% czerwonej mąki z soczewicy. Idealny do włączenia roślin strączkowych do diety rodzinnej.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować przez 7-9 minut i towarzyszyć do smaku składnikom i / lub przyprawom.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Składniki
Mąka z czerwonej soczewicy (100%).
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna337 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe48.8 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy10.4 g
-
Białka27 g
-
Sól0.04 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.