Organiczne spaghetti z ciecierzycy Pasta d'oro
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
Niski poziom węglowodanów Obniżona zawartość węglowodanów
Opis
Pasta d' oro spaghetti z ciecierzycy zdrowa i smaczna opcja na delektowanie się daniem makaronowym o odżywczym smaku, wykonanym głównie z mąki z ciecierzycy, która zapewnia wysoką zawartość białka i błonnika.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości kukurydzy, ryżu, komosy ryżowej, czerwonej soczewicy, czarnej fasoli, zielonego groszku.
Składniki
Mąka z ciecierzycy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna408 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe56 g
-
Cukry10 g
-
Błonnik pokarmowy15 g
-
Białka25 g
-
Sól0.15 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.