Organiczne mini penne z Andów
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Makaron mini penne z Andów od Ma Vie sans Gluten to piękna mieszanka 3 kolorów w małym formacie. Ciesz się nim na ciepło jako danie główne lub na zimno w sałatce.
Sposób przyjmowania
Gotuj przez około 12 minut. Zachowaj ostrożność podczas gotowania makaronu bezglutenowego: bardzo mało mieszaj makaron. W przypadku gotowania al dente zaleca się skrócenie czasu gotowania o 1 minutę.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
mąka z brązowego ryżu*, komosa ryżowa* i amarantus*, szpinak*, burak*, kurkuma*
*Produkcja ekologiczna.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna355 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe75.9 g
-
Cukry1.8 g
-
Błonnik pokarmowy2.1 g
-
Białka8.4 g
-
Sól0.04 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.