Makaron z makaronem o niskiej zawartości białka
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Makaron tagliatelle wykonany z wysokiej jakości składników, o gładkiej konsystencji i wyśmienitym smaku, idealny do łączenia z różnorodnymi sosami i dodatkami.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować w dużej ilości wody, stosować co najmniej 1 litr wody na 100 gramów produktu. Zagotuj wodę i dodaj sól wskazaną w diecie. Bardzo ważne jest przestrzeganie instrukcji gotowania podanych na opakowaniu, ponieważ w przypadku makaronu bezbiałkowego gotowanie trwa nawet w fazie przygotowywania potrawy.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, zbóż zawierających gluten, łubinu.
Składniki
Skrobia kukurydziana; skrobia ziemniaczana; inulina; Emulgatory: Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; Zapach: szafranowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna339 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe79.8 g
-
Cukry0.3 g
-
Błonnik pokarmowy6.6 g
-
Białka0.6 g
-
Sól0.08 g
-
Sód30 mg
-
Fosfor40 mg
-
Potas30 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.