Makaron w kształcie ziarna o niskiej zawartości białka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Makaron w kształcie ziaren o niskiej zawartości białka i gładkiej konsystencji, która zapewnia pyszny smak, dzięki czemu idealnie nadaje się do zup.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować w dużej ilości wody, stosować co najmniej 1 litr wody na 100 gramów produktu. Zagotuj wodę i dodaj sól wskazaną w diecie. Bardzo ważne jest przestrzeganie instrukcji gotowania podanych na opakowaniu, ponieważ w przypadku makaronu bezbiałkowego gotowanie trwa nawet w fazie przygotowywania potrawy.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, zbóż zawierających gluten, łubinu.
Składniki
Skrobia ryżowa, Skrobia kukurydziana, Skrobia ziemniaczana, Inulina, Węglan wapnia, Emulgatory: Mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna345 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe80.6 g
-
Cukry0.3 g
-
Błonnik pokarmowy3.1 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.08 g
-
Sód580 mg
-
Fosfor31 mg
-
Potas20 mg
-
Wapń32 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.