Makaron ryżowy i Wakame
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Oryginalny makaron bezglutenowy!!! Prawdziwa uczta! Dziękuję za Twoją stronę, ponieważ nie jest łatwo je znaleźć.
Pâtes sans gluten originales !!! Un vrai régal ! Merci pour votre site car elles ne sont pas faciles à trouver.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Makaron ryżowy i Wakame opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Makaron ryżowy i Terrasana Wakame Bezglutenowy makaron ryżowy wraz z samym ryżem wakame i wodą. Makaron ma czas gotowania 5 minut i można go jeść na zimno lub na ciepło.
Sposób przyjmowania
W garnku z wodą zaleca się gotować. Dodaj kluski, aż będą całkowicie zanurzone w wodzie. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ciepło do średniej mocy. Gotować przez 3-4 minuty. Wlać makaron do sitka i spłukać zimną wodą.
Składniki
Dla 100 g:
Algi Wakame eco (0,5%), woda, mąka organiczna z brązowego ryżu.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna349 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe65.5 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy5.5 g
-
Białka10.9 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.