makaron ryżowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Makaron ryżowy Itu. Makaron błyskawiczny inspirowany restauracją z bulionem na bazie miso aromatyzowanym katsu (pastą, nie proszkiem), wytwarzany ręcznie w Japonii. Dobre rozwiązanie dla miłośników gotowania, poszukujących lekkiego i praktycznego lunchu lub przekąski.
Sposób przyjmowania
- Wyjmij saszetkę z bulionem z kubka i polej nią makaron
- Dodaj wrzącą wodę do linii napełniania.
- Mieszaj i odczekaj 5 minut.
- Aby uzyskać bardziej intensywny smak, odstaw na kolejne 5 minut.
Środki ostrożności
Alergeny: soja, gorczyca, ryba. Może zawierać śladowe ilości selera i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Makaron ryżowy (63%) (ryż, modyfikowana skrobia z tapioki, cukier, sól, stabilizator guma guar), pasta bulionowa (35%) (pasta sojowa [woda, soja, ryż, sól], woda, cukier, sos tamari sojowy [woda, soja, sól, alkohol], ekstrakt drożdżowy, olej z otrąb ryżowych, alkohol, sól, curry w proszku (zawiera musztardę), mieszanka przypraw, bonito w proszku (ryba), papryka w proszku, czosnek w proszku, cebula w proszku, imbir w proszku, kolendra), czerwona papryka, por.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna61 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe13 g
-
Cukry1.4 g
-
Błonnik pokarmowy0.9 g
-
Białka1.1 g
-
Sól0.73 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.