makaron ramen
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
makaron ramen opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Makaron ramen jest idealnym makaronem pszennym do zup w stylu azjatyckim, takich jak słynny japoński ramen. Mają delikatny, ale charakterystyczny smak orientalnych przetworów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotowanie przez 4 minuty we wrzącej wodzie bez soli na małym ogniu lub namoczenie w gorącej wodzie bez gotowania (70-80°) przez około 10 minut pod przykryciem. Po odsączeniu i przepuszczeniu przez zimną wodę zanurz je w przygotowanym wcześniej bulionie do domowej zupy ramen.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Mąka pszenna*, Sól, Kurkuma*, Zagęszczacz: mąka z nasion guar*, substancja spulchniająca: węglan sodu.
(*) biologiczny.
Certyfikat
DE-OKO-003, IT-BIO-007
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna363 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe75 g
-
Cukry0.9 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka12 g
-
Sól1.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.