Makaron Maccheroni z kaszą gryczaną
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
Opis
Bezglutenowy makaron gryczany produkowany jest bez dodatków i na zimno, z wykorzystaniem wyłącznie wysokiej jakości włoskich mąk i zapewnia przyjemny smak.
Wskazanie
Bezglutenowy makaron gryczany wytłaczany w formach z brązu i suszony w niskiej temperaturze, aby zapewnić gładką i pyszną konsystencję spełniającą standardy zdrowego żywienia i zaspokajającą gusta osób z celiakią oraz osób poszukujących alternatywy dla tradycyjnego makaronu pszennego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać gorczycę, łubin i soję.
Składniki
Mąka kukurydziana*, Mąka gryczana* (25%), Mąka ryżowa*.
(*) Produkt ekologiczny
Certyfikat
IT BIO 009
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna349 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe71.6 g
-
Cukry3.7 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka7.9 g
-
Sól0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.