Makaron chiński z pszenicy Udon
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
Opis
Organiczny makaron Udon Clearspring wnosi autentyczny japoński smak do dań z makaronem.Wskazanie
Wyjątkowo szeroki makaron wytwarzany jest przez rodzinę rzemieślników w Japonii przy użyciu organicznej mąki półpełnej. Są produkowane przy użyciu tradycyjnej metody zwijania i cięcia, a nie bardziej uprzemysłowionych metod wytłaczania.Sposób przyjmowania
Aby go przygotować, zagotuj dużą ilość wody, dodaj makaron (100 g na porcję) i wymieszaj. Gotować przez 10 minut, następnie krótko przepłukać zimną wodą.
Dodaj szeroki makaron udon do bulionów lub zupy miso, aby uzyskać obfity posiłek. Lub usmaż makaron z mięsem i warzywami po ugotowaniu, aby przygotować yakiudon, japońskie danie ze smażonego makaronu.
Ekologiczny makaron udon gotuje się we wrzątku w 10 minut.
Składniki
Mąka pszenna* (86%), woda, sól morska, *z upraw ekologicznych.Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna354 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe66 g
-
Cukry1.1 g
-
Białka14 g
-
Sól1.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.