Mak kurkumowy tagliatelle
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kurkuma i makarony tagliatelle Priméal są wytwarzane we Francji w naszych warsztatach tradycyjną metodą walcowania, a następnie suszone w niskiej temperaturze. Są wyłącznie kolorowe i pachnące kurkumą i makiem. Nadają Twoim talerzom gustowny i kolorowy akcent.
Wskazanie
Priméal jest wiodącą ekologiczną marką suchych produktów spożywczych sprzedawanych w sklepach ekologicznych, która oferuje szeroką gamę pikantnych i słodkich produktów spożywczych. Wykorzystuje składniki z francuskich terroirów, jednocześnie zapewniając lokalną produkcję i pakowanie, w Ardèche, co jest gwarancją francuskiej jakości naszego know-how.
Sposób przyjmowania
Tagliatelle zaleca się wrzucić do dużej ilości wrzącej osolonej wody. Gotowanie „al dente” 8 minut i delikatne 10 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości jaj i innych śladów alergenów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
Składniki
Kurkuma (2%), Mak, Kasza manna z pszenicy durum Superior.
Certyfikat
FR BIO 01Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna359 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe73.7 g
-
Cukry3.2 g
-
Błonnik pokarmowy3.3 g
-
Białka11 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.