khorasańskie spaghetti
Wartości produktów
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Ze względu na nietolerancję glutenu czasami używamy pasty pszennej khorasan. Tę markę lubimy najbardziej, jest bardzo smaczna.
Debido a la intolerancia al gluten, a veces usaos pasta de trigo khorasan. Esta marca es la que nos gusta más, es muy sabrosa.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Ma niską zawartość FODMAP i smakuje jak makaron życia!
Es bajo en FODMAP y sabe igual que la pasta de toda la vida!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
khorasańskie spaghetti opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ten makaron jest odpowiedni dla wegetarian i wegan. Jest dla tych, którzy nie tolerują pszenicy, ponieważ przepis nie zawiera pszenicy. Bez jaj i bez mleka
Wskazanie
Ta pasta jest naturalnym źródłem błonnika.
Sposób przyjmowania
Podgrzej garnek z 1 litrem wody na każde 100 gramów makaronu. Gdy woda się zagotuje, dodaj sól i makaron Castagno. Wymieszaj makaron. Od momentu ponownego zagotowania wody gotować 5/7 minut, od czasu do czasu mieszając. Spróbuj i jeśli jest wystarczająco ugotowany, odcedź makaron i dopraw według uznania.
Składniki
Kamut khorasan mąka pszenna 100% integralna.
Certyfikat
IT-BIO-007
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna322 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.34 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe62.5 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka12.7 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.