FUSILLI DI RISO
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Rice Pasta Fusilli to nowa specjalność makaronu z bezglutenowej mąki ryżowej. Bardzo dobrze się gotują i nadają się do przygotowania pysznych pierwszych dań dla całej rodziny, w tym osób o szczególnych potrzebach dietetycznych.
Wskazanie
Zalecenia dotyczące przygotowania: ciasto wsypać do dużej ilości wrzącej wody, dodać trochę soli i gotować ok. 9-10 minut do uzyskania pożądanej konsystencji. Odcedź i dodaj trochę oleju lub połącz z wybranym sosem.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować we wrzącej, osolonej wodzie (1 l na 100 g) przez minuty podane na opakowaniu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Mąka ryżowa*.
(*) Biologiczne.
Certyfikat
IT-BIO-007
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna360 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe80 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowy0.8 g
-
Białka7.1 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.