Ekologiczne fusilli z gryki
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Natursoy Organic Fusilli z kaszy gryczanej to rodzaj makaronu w kształcie spirali z mąki gryczanej, odpowiedni dla osób z celiakią i nietolerujących glutenu.
Sposób przyjmowania
Kaszę gryczaną zaleca się zalać wrzątkiem. Gotuj przez 8-10 minut. Odcedź i przepuść przez wodę.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi i łubinu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Mąka gryczana*.
(*) Składnik z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna358 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy4 g
-
Białka8.7 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.