Eko cienki makaron z całej pszenicy durum
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobre, z błonnikiem, a przygotowanie zajmuje 3-5 minut.
Buenos, con fibra y tardan 3-5 minutos en hacerse.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Spodobały mi się, ciężko mi znaleźć makaron pełnoziarnisty, widziałam je tutaj i kupiłam
Me han gustado, me cuesta encontrar fideos integrales, los vi aquí y los compré
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Eko cienki makaron z całej pszenicy durum opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Makaron pełnoziarnisty z pszenicy durum Eco de Castagno to makaron wytwarzany z semoliny pełnoziarnistej pszenicy durum Triticum dicoccum, suszonej w niskiej temperaturze, aby zachować większość właściwości odżywczych i smaku. Idealny dla wegetarian i wegan.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wlać do garnka 1 litr wody na 100g makaronu oraz 10g soli i zagotować. Gotuj przez 5 minut (al dente) lub 7 minut (dobrze wysmażone). Odcedzamy i doprawiamy do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać gluten, soję, sezam i gorczycę.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Pełnoziarnista semolina* durum. *Składnik organiczny.
Certyfikat
IT-BIO-007
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna333 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe58 g
-
Cukry3.8 g
-
Błonnik pokarmowy11 g
-
Białka13 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.