Bio bezglutenowe fusilli z kukurydzy i ryżu
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczne bezglutenowe fusilli Alce Nero są wytwarzane wyłącznie z ekologicznej kukurydzy i ryżu uprawianych we Włoszech.
Wskazanie
Receptura fusilli została opracowana tak, aby uzyskać właściwą równowagę smaków między białą i żółtą kukurydzą a ryżem. Odporność na gotowanie jest doskonała, zachowuje swój pierwotny kształt i aromatyczny smak. Doskonale komponują się z sosami na bazie pomidorów.
Wyprodukowano w fabryce w: Via E. Balestieri 236, Ponte a Moriano (LU) - Włochy
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości łubinu i soi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%). *Biologiczny.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna353 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe77 g
-
Cukry2 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka7 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.