Bezglutenowy makaron jajeczny z makaronem
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Makaron Jajeczny to doskonały wybór dla tych, którzy na diecie bezglutenowej chcą nadal cieszyć się wyrazistym smakiem i bogatą konsystencją, wykonanymi z wysokiej jakości składników.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości łubinu
Składniki
Skrobia kukurydziana i tapioka, Pasteryzowane całe jaja (24%), Białka mleka, Pulpa marchwiowa, Substancja zagęszczająca: Mączka chleba świętojańskiego; Sól
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna356 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69 g
-
Cukry0.6 g
-
Błonnik pokarmowy3.7 g
-
Białka11.8 g
-
Sól0.58 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.