Bezglutenowy makaron fusilli
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
Opis
Makaron Schär fusilli to piękny spiralny makaron bezglutenowy, idealny do przygotowania zimnej sałatki lub pikantnego sosu. Najlepszy włoski przepis na fusilli!
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować 100 g na każdą osobę. W garnku postaw na ogniu 1 litr wody i dodaj sól, zagotuj makaron i gotuj przez 9 do 11 minut. Przefiltruj pastę.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Mąka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka jaglana 20%, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna359 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe75 g
-
Cukry0.3 g
-
Błonnik pokarmowy2 g
-
Białka8.2 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.