Bezglutenowy makaron cannelloni kukurydziany
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bardzo się cieszę, że znalazłem bezglutenowy makaron cannelloni. Oni są dobrzy. Nie wahaj się zanurzyć ich w sosie pomidorowym, aby uzyskać lepsze gotowanie. Dobrze zapakowany pakiet
Je suis ravie d'avoir trouvé des pâtes à cannelloni sans gluten. Elles sont bonnes. N'hésitez pas à les baigner dans la sauce tomate pour une meilleurs cuisson. Colis bien emballé
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Bezglutenowy makaron cannelloni kukurydziany opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Cannelloni bezglutenowe Wyprodukowane z włoskiej mąki kukurydzianej, aby zagwarantować autentyczny smak tradycji, a dzięki bezmlecznej formule zadowoli osoby z celiakią i nietolerancją.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi i jaj.
Składniki
Mąka kukurydziana żółta (49,8%), Mąka kukurydziana biała (49,8%), Emulgator: Mono i diglicerydy kwasów.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna356 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe76.8 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy1.5 g
-
Białka7 g
-
Sól0.06 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.