Bulgur jęczmienny z Francji
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Aby wspierać i promować lokalne rolnictwo, firma Priméal wybrała do produkcji tego bulgur francuski jęczmień. Idealne z warzywami. Wysoka zawartość błonnika, źródło białka.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dla 4 osób 2 szklanki kaszy jęczmiennej (200g). W rondlu zagotuj dużą ilość osolonej wody, następnie wsyp kaszę i gotuj na małym ogniu przez 10 minut. Ostrożnie odcedź i podawaj na gładko, z odrobiną oliwy z oliwek lub kawałkiem masła. Do spożycia na ciepło jako dodatek lub na zimno w sałatce.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Składniki
Jęczmień* (gluten) wstępnie ugotowany i rozdrobniony.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna346 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe68 g
-
Cukry1.9 g
-
Błonnik pokarmowy15 g
-
Białka6.3 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.