Naturalny organiczny grzyb Shiitake
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Są to warunki, które muszą spełniać puszki Shiitake (Lentinus Edodes). Shiitake to gatunek bardzo ceniony gastronomicznie, ponieważ jego mięso jest mięsiste, w kolorze białym,
słodki i aromatyczny smak.
Wskazanie
Wyróżniają się jego właściwościami, dla których został nazwany Eliksirem Życia.
Zaklasyfikowane do tej kategorii przetwory to takie, w których wszystkie składniki zostały poddane dobrej selekcji i starannemu procesowi produkcji, czego efektem jest produkt dobrej jakości. Ponadto będąc produktem ekologicznym, oferuje niepowtarzalne walory smakowe, zdrowe, odżywcze i ekologiczne. Masa netto produktu to 310 g, a odsączone 200 g.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z upodobaniami konsumenta.
Środki ostrożności
Nie zaleca się zabezpieczania dzieci poniżej pierwszego roku życia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Okres trwałości: 5 lat od daty produkcji w normalnych warunkach.
Po otwarciu przechowywać w chłodzie i spożyć w ciągu 4 dni.
Składniki
Shiitake Uprawne (Lentinus Edodes)*, Woda, Sól.
(*) Produkty z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-035-RI
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna13.96 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.37 g
-
Cukry1.25 g
-
Błonnik pokarmowy1.94 g
-
Białka1.12 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.