Anioł Jobal Galaretka w proszku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
doskonałe komplementy dotyczące produktu
prodotto ottimo complimenti
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Uwielbiam żelatynę, jest świetna, bardzo dobrze się rozpuszcza, wkładam do gorącego mleka i nadaje mu pewną kremowość, nie zmienia smaku, odwrotnie to poprawia, uwielbiam.
Me encanta la gelatina, esta buenisima, se disuelve muy bien, yo me la pongo en la leche caliente y le da cierta cremosidad, no altera el sabor, al reves lo mejora, me encanta.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Mój lekarz medycyny naturalnej powiedział mi
Me lo indicó mi médico naturopata
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Anioł Jobal Galaretka w proszku opinii
Based in 138 reviews
-
5 stars114
-
4 stars22
-
3 stars2
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Dlaczego warto kupować proszek żelatynowy?
Żelatyna w proszku to produkt bardzo często stosowany w kuchni, zwłaszcza przy przyrządzaniu wypieków.
Właściwości żelatyny w proszku
Żelatyna zwierzęca pochodzi z przemiany kolagenu w tkance łącznej oraz kościach i chrząstkach w wyniku gotowania. Jest bardzo pożywny, ponieważ zawiera 85-90% białka. Jego wielki udział w aminokwasach daje nam wiele korzyści.
Ta zwierzęca żelatyna pochodzenia wieprzowego pomaga utrzymać nawilżenie i jędrność skóry, wpływa na funkcjonalność kości, chrząstek i stawów, zapobiega bólom stawów i występowaniu osteoporozy.
Jak używać proszku żelatynowego?
Zaleca się do każdej łyżki żelatyny dodać od pięciu do siedmiu płynów. Musi być podgrzewany przez kilka sekund, aby żelatyna się rozpuściła, ale w żadnym wypadku nie zagotowała się.
Składniki
Żelatyna wieprzowa.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.