Sos Sojowy Tamari
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Wyprodukowany z soi i ryżu sos Primeal Tamari ma mocny, pikantny smak w przepisie bez dodatków i dodatku cukru**.
Wskazanie
Pochodzi z Japonii i stała się podstawą kuchni azjatyckiej.
**zawiera naturalne cukry.
Sposób przyjmowania
Idealny jako dodatek do wszelkich przypraw, woków, zup czy sałatek, można go również stosować zamiast soli.
Środki ostrożności
Zawiera soję. Może zawierać śladowe ilości glutenu.
Warunki przechowywania
Przechowywać z dala od światła i ciepła.
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i szybko spożyć.
Składniki
Woda, ziarna soi* (35,7%), sól morska, shochu* (woda, ryż*, sól, fermenty Koji (Aspergillus oryzae)), fermenty Koji: Aspergillus oryzae.
*z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna80 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.5 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0.6 g
-
Białka11 g
-
Sól14.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.