Miód z kasztanów Hiszpania
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Miód z kasztanów Muria Hiszpania ma ostry i silny drzewny aromat. Jego słodyczy towarzyszą słone szczyty, które mogą zawierać drobne gorzkie nuty, ale bardzo słodkie na podniebieniu. Dobrze komponuje się z potrawami warzywnymi, hummusem, zimnymi sałatkami, a także z mięsem jagnięcym.
Wskazanie
Miód kasztanowy to miód zbierany przez pszczoły na polach, na których dominuje kwiat kasztanowca (Castanea sativa). Miód kasztanowy ma bursztynowy lub bardzo ciemny kolor z czerwonawym odcieniem.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować sam lub w postaci rozpuszczonej w napojach, zimnych lub gorących oraz jako składnik przy przygotowywaniu wszelkiego rodzaju sosów, potraw do gotowania, kosmetyków i preparatów spożywczych przeznaczonych do opieki nad ludźmi i zwierzętami.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Miód kasztanowy z rolnictwa ekologicznego.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.