Cały brązowy cukier trzcinowy Melasa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Uwielbiam jego smak i konsystencję, dla mnie zdecydowanie jeden z najlepszych całych cukrów
Me encanta su sabor y textura, para mi de las mejores azúcares integrales con diferencia
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Doskonały smak, konsystencja. Zalecane 100%
Sabor, textura perfectos. Recomendable 100%
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobry produkt dla tych z nas, którzy unikają białego cukru
Buen producto para los q evitamos el azúcar blanco
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Kocham!! Bardziej niż inne, których próbowałem
Me encanta!! Más q otras que he probado
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Uwielbiam jego teksturę i smak. Oprócz bycia zdrowym w przypadku cukru
Me encanta su textura y sabor. Además de resultar sana tratándose de un azúcar
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Cały brązowy cukier trzcinowy Melasa opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars5
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Intracma Melasa Cały cukier brązowy z trzciny cukrowej jest zawsze ekstrahowany z trzciny cukrowej, ponieważ ten ekstrahowany z buraków ma nieprzyjemny smak. Jest to sok trzcinowy odparowany przez ogrzewanie, dzięki czemu zachowuje minerały, oligo i witaminy z trzciny cukrowej i możemy uznać to za integralne. To powinien być nasz najlepszy wybór i włączyć go do diety zamiast cukru białego w jak największym stopniu.
Wskazanie
Cukier trzcinowy otrzymuje się przez krystalizację soku z pulpy trzciny cukrowej. Cukier brązowy lub cały z trzciny cukrowej zachowuje wszystkie swoje właściwości odżywcze, ponieważ nie został rafinowany iz tego powodu nazywany jest również cukrem surowym. Ma przyjemny smak z nutami lukrecji, a jego konsystencja może być trochę lepka, ponieważ zawiera melasę trzcinową. Brązowy cukier zawiera alkaliczne sole mineralne, które pomagają zalkalizować nasze wewnętrzne pH.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby dopasować do konsumenta.
Składniki
Trzcina cukrowa.
Sacharoza 95%
Wilgotność 1,12%
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.