brązowy cukier
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
brązowy cukier opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Cukier trzcinowy pozyskiwany jest z trzciny cukrowej, która rośnie w gorącym, tropikalnym klimacie obu Ameryk. Ma słodki karmelowy smak i dostarcza tylko 4 kalorii na gram. Jest to produkt zawierający błonnik z trzciny cukrowej, zapewniający korzyści w przeciwieństwie do białego cukru. Ma właściwości antyseptyczne, zmniejszające zaburzenia powstające w pęcherzu i żołądku, łagodzi bóle mięśni, działa moczopędnie i zapobiega chorobom nerek.
Sposób przyjmowania
Zaleca się używać go do słodzenia napojów lub preparatów do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, soi, sezamu i zbóż zawierających gluten.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu
Składniki
Cały cukier trzcinowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna400 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe100 g
-
Cukry100 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.