Przygotowanie Panna Cotta
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Zupa błyskawiczna Natali Potabio Pokrzywa to sproszkowany preparat do samodzielnego przygotowania panna cotta. Torba o wadze 45 g tworzy 6 panny cotta o pojemności 100 ml.
Sposób przyjmowania
Wskazane jest dodanie do preparatu 300 ml mleka, dokładne wymieszanie i uzupełnienie 300 ml płynnej śmietany. Podgrzej i mieszaj do wrzenia. Gotuj przez 1 minutę, lekko mieszając. Wlać do przezroczystych szklanek. Pozostaw do ostygnięcia i włóż do lodówki. Podawać w postaci verrine lub unmold z coulis z czerwonych owoców lub innych przysmaków.
Składniki
Dla 45 g:
Brązowy cukier trzcinowy (92%), ekstrakt waniliowy, guma ksantanowa, agar-agar.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna382 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe92 g
-
Cukry91 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0.5 g
-
Sól1.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.