sfermentowane masło orzechowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Variet Fermented Peanut Butter to sfermentowane puree, bogate w probiotyki. Fermentacja poprawia zawartość składników odżywczych, czyniąc białka i błonnik bardziej strawnymi. Mając lekko kwaśny smak, stosowane są jako pasta do smarowania lub jako składnik do przygotowywania sosów, dressingów, kremów, koktajli, lodów...
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować zgodnie z gustem konsumenta jako pasta do smarowania lub jako składnik podczas przygotowywania różnych przepisów na słodko i słono.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Obrane i prażone orzeszki ziemne*, Orzeszki ziemne* ze skórką i roślinnym fermentem probiotycznym.
(*) Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna567 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy49 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe16 g
-
Cukry4 g
-
Błonnik pokarmowy9 g
-
Białka26 g
-
Sól0.04 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.