Organiczny krem z fermentowanych nerkowców
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Variet Bio Fermented Cashew Cream to sfermentowane puree orzechowe, bogate w probiotyki. Fermentacja poprawia zawartość składników odżywczych, czyniąc białka i błonnik bardziej strawnymi. Mając lekko kwaśny smak, stosowane są jako pasta do smarowania lub jako składnik do przygotowywania sosów, dressingów, kremów, koktajli, lodów...
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować zgodnie z gustem konsumenta jako pasta do smarowania lub jako składnik podczas przygotowywania różnych przepisów na słodko i słono.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Nerkowce*, roślinny ferment probiotyczny.
(*) Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna582 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy44 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe30.19 g
-
Cukry6 g
-
Błonnik pokarmowy3.3 g
-
Białka18.2 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.