Krem migdałowy ze sfermentowaną skórką
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonały smak i konsystencja. Świetnie nadaje się do smarowania tostów i chleba.
Excelente sabor e textura. Ótimo para barrar em tostas e pão.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Krem migdałowy ze sfermentowaną skórką opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Variet Fermentowany krem migdałowy ze skórką to sfermentowane puree orzechowe, bogate w probiotyki. Fermentacja poprawia zawartość składników odżywczych, czyniąc białka i błonnik bardziej strawnymi. Mając lekko kwaśny smak, stosowane są jako pasta do smarowania lub jako składnik do przygotowywania sosów, dressingów, kremów, koktajli, lodów...
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować zgodnie z gustem konsumenta jako pasta do smarowania lub jako składnik podczas przygotowywania różnych przepisów na słodko i słono.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Migdały* bez skórki, Roślinny ferment probiotyczny.
(*) Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna607 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy53.01 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5.08 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.9 g
-
Cukry3.5 g
-
Błonnik pokarmowy12.6 g
-
Białka22.34 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.