Variet
Krem migdałowy ze sfermentowaną skórką
54,89 zł Msrp Price 64,63 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Krem migdałowy ze sfermentowaną skórką

300 g kremu
-15%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Variet Fermentowany krem ​​migdałowy ze skórką to sfermentowane puree orzechowe, bogate w probiotyki. Fermentacja poprawia zawartość składników odżywczych, czyniąc białka i błonnik bardziej strawnymi. Mając lekko kwaśny smak, stosowane są jako pasta do smarowania lub jako składnik do przygotowywania sosów, dressingów, kremów, koktajli, lodów...
Zobacz opis
54,89 zł Msrp Price 64,63 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Niepasteryzowany
    Produkt nie został poddany pasteryzacji
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  1. Opublikowano 26.01.2024

    Doskonały smak i konsystencja. Świetnie nadaje się do smarowania tostów i chleba.

    Excelente sabor e textura. Ótimo para barrar em tostas e pão.

    Tłumaczone z naturitas.pt

    Zobacz oryginał

Krem migdałowy ze sfermentowaną skórką opinii

Based in 1 review

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (1)

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Variet Fermentowany krem ​​migdałowy ze skórką to sfermentowane puree orzechowe, bogate w probiotyki. Fermentacja poprawia zawartość składników odżywczych, czyniąc białka i błonnik bardziej strawnymi. Mając lekko kwaśny smak, stosowane są jako pasta do smarowania lub jako składnik do przygotowywania sosów, dressingów, kremów, koktajli, lodów...

Sposób przyjmowania

Zaleca się smakować zgodnie z gustem konsumenta jako pasta do smarowania lub jako składnik podczas przygotowywania różnych przepisów na słodko i słono.

Środki ostrożności

Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.

Składniki

Migdały* bez skórki, Roślinny ferment probiotyczny.
(*) Z upraw ekologicznych.

SKU: LP-0198203
YK682GF7

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    607 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    53.01 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    5.08 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    3.9 g
  • Cukry
    3.5 g
  • Błonnik pokarmowy
    12.6 g
  • Białka
    22.34 g
  • Sól
    0.03 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.