Fermentowany krem migdałowy bez skórki
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Świetny smak; doskonały do smarowania chleba lub tostów.
Ótimo sabor; excelente para barrar pão ou tostas.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Fermentowany krem migdałowy bez skórki opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Sfermentowany krem migdałowy bez skórki, sporządzony z surowych migdałów i roślinnego fermentu probiotycznego, zapewnia lekki i charakterystyczny kwaśny smak, doskonały do stosowania na różne sposoby w kuchni, takich jak między innymi pasty do smarowania, koktajle, dania z ryżu lub makaronu, sałatki, rośliny strączkowe..
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Migdałowy* i roślinny ferment probiotyczny bez skórki.
(*) Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna607 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy53.01 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5.08 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.9 g
-
Cukry3.5 g
-
Błonnik pokarmowy12.6 g
-
Białka22.34 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.