Biofermentowany krem z orzechów włoskich
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Biofermentowany krem z orzechów włoskich opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Fermentowany krem z orzechów laskowych na bazie surowych orzechów laskowych i roślinnego fermentu probiotycznego zapewnia lekki i charakterystyczny kwaśny smak, doskonały do stosowania na różne sposoby w kuchni, takich jak pasty do smarowania, koktajle, dania z ryżu lub makaronu, sałatki, rośliny strączkowe i inne.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Orzechowy* i roślinny ferment probiotyczny.
(*) Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna654 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy63.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7 g
-
Cukry2.6 g
-
Błonnik pokarmowy6.4 g
-
Białka14.5 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.