Bio Premium krem kokosowo-czekoladowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Nie zawiera orzeszków ziemnych Wskazuje na brak orzeszków ziemnych lub produktów z orzeszków ziemnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez sezamu Wskazuje na brak nasion sezamu lub jego pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez żadnych skorupiaków Wskazuje na brak skorupiaków lub ich pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobra czekoladowo-kokosowa pasta
Bonne pâte de coco chocolat
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Bio Premium krem kokosowo-czekoladowy opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Połączenie kokosa z migdałami i czekoladą.
Goerg's Bio Premium Chocolate Coconut Cream łączy w sobie to, co najlepsze w kokosie, migdałach i gorzkiej czekoladzie.
Kokosy ekologiczne są zbierane i obierane ręcznie. Z jej miąższu powstaje krem, który łączy się z najlepszą ekologiczną gorzka czekoladą i aromatycznym ekologicznym kremem migdałowym. Na koniec jest słodzony nierafinowanym organicznym cukrem z kwiatu kokosa. W ten sposób uzyskuje się najsmaczniejszy krem czekoladowy: prawdziwą alternatywę dla istniejących na rynku kremów czekoladowych, bez cukru przemysłowego i oleju palmowego.
Wskazanie
Organiczny mus kokosowy, organiczna gorzka czekolada premium i organiczny mus migdałowy.
Słodzony wyłącznie organicznym cukrem z kwiatów kokosa.
Naturalnie bezglutenowe i bezlaktozowe.
Bez dodatków.
wegańskie
Sposób przyjmowania
Idealny do smarowania pieczywa, jako składnik ciast, koktajli, ciast i deserów lub jako aperitif.
Środki ostrożności
Zawiera:
- Kakao
- migdały
- Orzechy włoskie
- Orzechy laskowe
- Orzechy nerkowca
- Orzechy pekan
- brazylijskie orzechy
- Pistacje
- Orzechy makadamia
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu z dala od ciepła i światła. Olej z orzecha włoskiego może osadzać się na powierzchni. Wymieszaj przed użyciem. 14 miesięcy od dnia produkcji w nieotwartym oryginalnym opakowaniu.
Składniki
Masło kokosowe* (35%), migdały* (23%), cukier z kwiatu kokosa*, wiórki kokosowe (12%), kakao w proszku* (5%), czekolada* (5%) (masa kakaowa*, cukier trzcinowy* kakao masło*, ekstrakt waniliowy*)
* kontrolowana uprawa biologiczna.
Certyfikat
DE-ÖKO-001
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna592 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy45.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe31.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe27.1 g
-
Cukry23.4 g
-
Błonnik pokarmowy15.5 g
-
Białka9.9 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.