Eko nugat marcepanowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Nugat marcepanowy to pyszna i zdrowa propozycja dla miłośników nugatu, przygotowana ze starannie wyselekcjonowanych i uprawianych w sposób zrównoważony składników organicznych. Wyróżnia się intensywnym migdałowym smakiem oraz miękką i lekko lepką konsystencją.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać orzechy, mleko i jaja
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Migdały (48%), cukier trzcinowy i syrop ryżowy.
Certyfikat
ES-ECO-020-CV.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna489 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy26 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50 g
-
Cukry48 g
-
Błonnik pokarmowy4.8 g
-
Białka13 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.