tamari łagodne
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ten pyszny tamari (sos sojowy) jest wytwarzany z organicznych ziaren soi. Ekonomiczny, bezglutenowy sos, który fermentuje przez 9 miesięcy w Japonii. Używaj go do marynat, zup i sosów.
Wskazanie
Ten sos sojowy wytwarzany jest przez naszego doświadczonego japońskiego producenta z nasion soi, koji (starter fermentacji), shochu (destylat sake na bazie ryżu) i soli morskiej.
Ostatecznym celem jest zrównoważenie smaku sosu, tak aby wszystkie pięć smaków się połączyło.
Dzieje się tak podczas okresu fermentacji, który trwa 9 miesięcy.
To bardzo dobry i ekonomiczny sos bezglutenowy, który podnosi na wyższy poziom wszystkie dania orientalne i europejskie.
Używaj go do marynat, dressingów, zup (miso) i sosów.
Spróbuj także naszego tamari (fermentowanego przez 18 miesięcy).
Dobrze wiedzieć:
- Ma zrównoważony smak
- Wykonane według tradycyjnej japońskiej receptury
- Fermentuje przez 9 miesięcy
- Jest pyszne we wszystkim, co może być trochę bardziej słone!
- Wykonane w Japonii
Sposób przyjmowania
Stosować jako zamiennik soli, jako sos do sushi lub jako baza do sosów lub dressingów.
Środki ostrożności
Zawiera: Soja.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu daty ważności.
Składniki
Woda, ziarna soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, ferment koji), ferment koji (Japonia).
* = rolnictwo ekologiczne
Certyfikat
NL-BIO-01Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna74 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.3 g
-
Cukry3.4 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka9.8 g
-
Sól14.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.