Terrasana
tamari łagodne
18,45 zł Msrp Price 22,21 zł
Już wkrótce w ofercie
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

tamari łagodne

250 ml
-17%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Ten pyszny tamari (sos sojowy) jest wytwarzany z organicznych ziaren soi. Ekonomiczny, bezglutenowy sos, który fermentuje przez 9 miesięcy w Japonii. Używaj go do marynat, zup i sosów.
Zobacz opis
18,45 zł Msrp Price 22,21 zł
Już wkrótce w ofercie
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Vegan
    Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • Bez dodatku cukru
    Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
  • Nie zawiera proszku do pieczenia
    Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Ten pyszny tamari (sos sojowy) jest wytwarzany z organicznych ziaren soi. Ekonomiczny, bezglutenowy sos, który fermentuje przez 9 miesięcy w Japonii. Używaj go do marynat, zup i sosów.

Wskazanie

Ten sos sojowy wytwarzany jest przez naszego doświadczonego japońskiego producenta z nasion soi, koji (starter fermentacji), shochu (destylat sake na bazie ryżu) i soli morskiej.

Ostatecznym celem jest zrównoważenie smaku sosu, tak aby wszystkie pięć smaków się połączyło.

Dzieje się tak podczas okresu fermentacji, który trwa 9 miesięcy.

To bardzo dobry i ekonomiczny sos bezglutenowy, który podnosi na wyższy poziom wszystkie dania orientalne i europejskie.

Używaj go do marynat, dressingów, zup (miso) i sosów.

Spróbuj także naszego tamari (fermentowanego przez 18 miesięcy).

Dobrze wiedzieć:

  • Ma zrównoważony smak
  • Wykonane według tradycyjnej japońskiej receptury
  • Fermentuje przez 9 miesięcy
  • Jest pyszne we wszystkim, co może być trochę bardziej słone!
  • Wykonane w Japonii

Sposób przyjmowania

Stosować jako zamiennik soli, jako sos do sushi lub jako baza do sosów lub dressingów.

Środki ostrożności

Zawiera: Soja.

Warunki przechowywania

Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu daty ważności.

Składniki

Woda, ziarna soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, ferment koji), ferment koji (Japonia).

* = rolnictwo ekologiczne

Certyfikat

NL-BIO-01
SKU: LP-0199130
NZ7PCLUU

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    74 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    0.2 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    8.3 g
  • Cukry
    3.4 g
  • Błonnik pokarmowy
    g
  • Białka
    9.8 g
  • Sól
    14.5 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.