dżem jagodowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Głęboko czerwone jagody są słodzone samą dekstrozą i maltozą, aby uzyskać aksamitną, bezpestkową marmoladę owocową. Wyjątkowa alternatywa dla klasycznego dżemu malinowego.
Wskazanie
Ta cierpka i orzeźwiająca jagoda pochodzi ze Szkocji. Mówi się, że zostały nazwane po szkockiej rzece Tay, gdzie po raz pierwszy krzyżowały się maliny i jeżyny.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.
Składniki
Syrop glukozowy, Sok Tayberry (40%), Dekstroza, Zakwaszacz: Kwas cytrynowy, Substancja żelująca: Pektyna.
Certyfikat
AT-BIO-301, DE-OKO-037
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna203 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe49 g
-
Cukry32 g
-
Błonnik pokarmowy1.6 g
-
Białkag
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.