Deser Fermentacyjny Soja
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ferment służy soi przez Natali ten produkt jest wytwarzany wyłącznie z produktów pochodzenia roślinnego. Dzięki fermentom Streptococcus thermophilus możesz wytwarzać sfermentowane desery na bazie soku sojowego, bardzo lekkostrawne, bez laktozy i bez białka pochodzenia zwierzęcego.
Wskazanie
Natali to marka dystrybuowana przez Nature et Aliments. Firma formułuje i przygotowuje dla swoich marek całą gamę sproszkowanych preparatów: deserów, zup, dodatków kulinarnych ... i to w 100% organicznym narzędziu
Warunki przechowywania
Trzymać z dala od ciepła i światła
Składniki
Streptococcus Thermophilus, dekstroza.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna348 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Cukry87 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.