organiczna inulina
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczna inulina z agawy doskonałej jakości.
Sposób przyjmowania
Poleca się go stosować do nadawania tekstury lodom, koktajlom mlecznym, jogurtom, a nawet majonezom. Idealnie nadaje się również do włączenia go do przepisów na ciasta, ponieważ jest odporny na gotowanie i pieczenie.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany w zakładzie, w którym przetwarzane są orzechy i soja.
Składniki
Sproszkowana inulina z agawy (100%)*.
(*) Składnik pochodzenia organicznego.
Certyfikat
ES-ECO-024-MU
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna216 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe10 g
-
Cukry10 g
-
Błonnik pokarmowy88 g
-
Białkag
-
Sól0.07 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.